Magyarország

feed-image

Címlap Rólunk Kitüntetettek

Kitüntetettek

Kitüntetésben részesültek munkatársaink a Környezetvédelmi Világnap alkalmából

A Környezetvédelmi Világnap alkalmából a Vidékfejlesztési Minisztériumban tartott ünnepségen Dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter a közel négy évtizedes, főként környezeti kármegelőzési és vízminőség-védelmi területen végzett munkájáért KÖRNYEZETÜNKÉRT EMLÉKPLAKETTEL tüntette ki GYŐRI ZSOLTNÉT a Regionális Laboratórium csoportvezetőjét

A miniszter TÖRŐCSIK FERENC, a Szolnoki Szakaszmérnökség gátőre részére MINISZTERI ELISMERŐ OKLEVÉL kitüntetést adományozott a környezeti kármegelőzés, ár- és belvízvédekezés területén végzett két és fél évtizedes munkája elismeréseként.

 

Kitüntetések

PRO AQUA Emlékérem kitüntetésben részesült Fejes Lőrinc, a Kiskörei Szakaszmérnökség vezetője. A Magyar Hidrológiai Társaság által adományozott szakmai elismerést a társaság 2012. május 29-én megtartott éves közgyűlésén vehette át kollégánk a vízügyi ágazatban végzett kiemelkedő színvonalú munkájáért.

Kocsi Mihály, a KÖTIVIÉP’B Kft. ügyvezető igazgatója a mély- és vízépítésben végzett több évtizedes kiemelkedő munkájáért, számos Tisza-völgyi árvízvédelmi létesítmény, illetve Felsőzsolca és térsége árvízmegelőző létesítményei kivitelezési munkáinak magas színvonalú irányításában való részvételéért Miniszteri Elismerő Oklevél kitüntetést vehetett át dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztési minisztertől a 2012. június 1-jén 62. alkalommal megtartott Építők Napján.

 

A Víz Világnapja alkalmából Miniszteri Elismerésben részesült Igazgatóságunk munkatársa

Simon József, a Kiskörei Szakaszmérnökség csoportvezetője a Víz Világnapja alkalmából a vidékfejlesztési tárca és a Belügyminisztérium közös ünnepségén a belügyminiszter által adományozott Miniszteri Elismerő Oklevél kitüntetést vehetett át a Kiskörei Vízlépcső és a szivattyútelepek biztonságos üzemeltetése, valamint ár- és belvízvédelmi munkája elismeréseként.

 

2012. évi szakmai elismerések

Állami kitüntetésben részesült Igazgatóságunk munkatársa

Kovács Ferenc, a Szolnoki Szakaszmérnökség vízrendezési ügyintézője a Március 15-i nemzeti ünnep alkalmából a Belügyminisztériumban megrendezett ünnepségen Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetést vehetett át a vízügyi szolgálatban eltöltött három és fél évtizedes példamutató munkája elismeréséül.

 

2011. évi szakmai elismerések

Víz Világnapja alkalmából
Váriné Szőllősi Irén, a Hidrológiai és modellezési osztály osztályvezető-helyettese Sajó Elemér Emlékplakett kitüntetésben részesült a hidrológia területén az árvizek levezetésében végzett kiemelkedő szakmai munkája, valamint a Víz Világnapi rendezvények megszervezése és színvonalas lebonyolítása elismeréseként.

Cseriné Krajcsi Edit, a Vízgyűjtő-gazdálkodási osztály ügyintézője Miniszteri Elismerő Oklevél kitüntetést kapott a vízügyi szolgálatban eltöltött 38 éves kimagasló szakmai munkája elismeréséül.

Március 15. alkalmából
Tandiné Terenyi Magdolna ügyintéző Magyar Köztársasági Bronz Érdemkereszt kitüntetésben részesült 35 éven keresztül bizonyított kiemelkedően példamutató munkája elismeréséül.

Föld Napja alkalmából
Barabás Imre, a Vízgyűjtő-gazdálkodási osztály ügyintézője Miniszteri Elismerő Oklevél kitüntetést vehetett át közel négy évtizeden keresztül végzett kimagasló szakmai munkája elismeréseként.

Környezetvédelmi Világnap alkalmából
Dr. Teszárné Dr. Nagy Mariann, a Regionális Laboratórium vezetője Környezetünkért Emlékplakett kitüntetésben részesült a hidrobiológia területén végzett 25 éves kiemelkedő szakmai és tudományos munkája elismeréséül

Csibrán Zoltán, az Árvízvédelmi és folyógazdálkodási osztály vezetője szakmai munkájának elismeréseként a Magyar Hidrológiai Társaság által adományozott Pro Aqua emlékérem kitüntetésben részesült.