Magyarország

feed-image

Címlap Rólunk Jeles események, érdekességek

Jeles események, érdekességek

Fiatal művészpalánták alkotásai a szolnoki árvízvédelmi támfalon

Szolnok jellegzetes épületeit és a megyeszékhelyhez kötődő 28 neves személyiség portréját festette fel az árvízvédelmi támfal függőleges, vízoldali felületeire a héten a Magiszter Alapfokú Művészeti Iskola 32 diákja és 6 tanára a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság támogatásával.

Bővebben...

 

KÖTIVIZIG-hozzájárulás a városmarketinghez

A KÖTIVIZIG, melynek működési területe Jász-Nagykun-Szolnok megyén kívül több szomszédos megyét is érint, fontos feladatának tekinti, hogy székhelyének, Szolnoknak fejlesztéséhez, szépítéséhez hozzájáruljon. Kötelezettsége az ár-, és belvízvédelem biztosítása, ezen felül azonban törekszik hozzájárulni Szolnok ismertségének és elismertségének növeléséhez.

Bővebben...

 

Karcagon a Tisza-völgy vizes múltját és jelenét bemutató tárlat

Kisújszállás és Mezőtúr után a karcagi Györffy István Nagykun Múzeumban is látható a Tisza-völgy vizes múltját és jelenét bemutató kiállítás. A tárlatot március 28-án, telt ház előtt nyitotta meg Harsányi Gábor, a KÖTIVIZIG Karcagi Szakaszmérnökségének vezetője.

Bővebben...

 

Itt a vége, fuss ide érte!

Március 26-án a Visszaszámlálás-kampány utolsó hétfőjéhez érkezik az esztergomi Duna Múzeum. Ahogy azt már többször is jeleztük, március 31-ig van lehetőség elbúcsúzni a Víz – Idő tárlattól, mely 2001 és 2018 között rengeteg látogatónak okozott örömöt. Szeretnénk, ha senki sem maradna le, és hogy ezt megkönnyítsük, az utolsó héten (március 26. – március 31.) kedden is nyitva tartjuk kapuinkat, illetve az utolsó héten érkező látogatóknak elengedjük a belépőjegy árát. Akik pedig szeretik tényleg a legvégére hagyni a múzeumi élvezeteket és csak szombaton érnek rá, azokat apró figyelmességgel lepjük meg.
Ne hagyják ki!  Tudás, szórakozás, élmény egy helyen!

 

Díjnyertes diplomamunka Karcagról

Első helyezést ért el diplomamunkájával Nagy Imre, a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság Karcagi Szakaszmérnökségének munkatársa a Magyar Öntözési Egyesület főiskolai és egyetemi hallgatóknak meghirdetett pályázatán.

Bővebben...

 
További cikkeink...